Skip to main content

“Je doelen halen door inzicht te krijgen” – Onze Health Check Zone.

De Sam’s Fit Gym Health Check Zone met de InBody lijn en de nieuwste massagestoel van Matrix. Hier is het mogelijk een volledige analyse te maken van jouw lichaamssamenstelling of te kiezen voor ontspanning voor of na je training. Alle InBody resultaten zijn inzichtelijk voor jou via de bijbehorende InBody App (of op papier). Zo kun je zelfstandig of met ons optimaal werken aan je gezondheid!

Health Check Zone 

Health Check Zone 

Health Check Zone 

Health Check Zone 

Health Check Zone 

Health Check Zone 

Hoe meten wij met InBody

Direct Segmentale Analyse van je lichaam

Wij meten Linkerarm, Rechterarm, Linkerbeen, Rechterbeen en – héél belangrijk – de romp.

01

Er wordt gemeten met meerdere frequenties.

Daardoor kan de totale lichaamssamenstelling met een correlatie ten opzichte van de DEXA scan van meer dan 98% nauwkeurig gemeten worden.

02

8-Punts Nauwkeurige Electrode Meting

Mede door de gepatenteerde duimelektroden is er optimaal en 99% reproduceerbaar contact voor een nauwkeurige meting.

03

geen voorgeprogrammeerde aannames

Bij het berekenen van de lichaamssamenstelling (leeftijd, geslacht, lichaamstype, etc.) doen we geen aannames. Elke persoon krijgt een uitslag die feitelijk gebaseerd is op zijn unieke lichaamsbouw.

04

Koppeling met bloeddruk en hartslagmeter

Klinisch gevalideerd volgens de European Society of Hypertension (IP2010), volledig geautomatiseerd en zeer nauwkeurig.

05

De uitkomst van een InBody meting

Door de uitkomst van de InBody meting kan er gericht een plan van aanpak worden gemaakt die bij jouw lichaam past. Gedurende de periodieke meting kan je per segment zien waar je verbeterpunten zitten en waar je vooruitgang boekt.

Zo kan het zijn dat je gewicht gelijk blijft, maar dat je toch progressie boekt. Dit omdat je spiermassa kan verhogen en je vetmassa kan verlagen.

Kortom, met InBody worden de kleinste veranderingen van de lichaams-samenstelling zichtbaar. Zo krijg je een perfect inzicht in de progressie en helpen wij je je doelen nog sneller en beter te behalen. 

Premium Abonnement