Skip to main content

Meer weten over de mogelijkheden van onze sportschool, groepslessen, fitness, personal training of onze health check zone?

Stuur een mailtje of bel ons op.

Je mag ook altijd een keer langskomen om de sfeer te ervaren!
Voor een proefles of fitness dien je je wel even op te geven.

Contact.

Rumpsterweg 20
3981 AK Bunnik

E-mail: info@samsfitgym.nl
Mobiel: 06 – 438 54 646

BOEK EEN

PROEFLES

Doe ook een keer mee met een van onze proeflessen of boek er een voor je kind.
Je schrijft je in via onze SportBit Website.
De voorwaarden van een proefles!
Wanneer je een proefles hebt geboekt dien je minimaal 15 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn. Zo hebben we tijd voor uitleg en kunnen we op tijd beginnen met de les. Onze sportschool is populair en we hebben daarom veel proeflessen. Eenmaal een proefles geboekt, dan kunnen we deze helaas niet meer verzetten en is bij afzegging geen restitutie mogelijk.
Geef je op!

WAT VINDEN

ONZE LEDEN

Beste sportschool waar ik ooit lid bent geweest. Gemoedelijke sfeer en goede persoonlijke begeleiding. Geschikt voot alle niveaus en daadwerkelijk een erg unieke sportschool. Ik zou iedereen aanraden om hier te komen trainen.

Sam

bij Sam is t gewoon thuiskomen met een bak koffie..combinatie met kinderen en opvang is gewoon top..buiten dat word er keihard getraind..toplocatie met aardige mensen

Remon

Sam's fit gym is een fijne laagdrempelige plek om te sporten. Na een uurtje knallen ben je helemaal leeg en heb je zowel conditioneel als op kracht alles gegeven, heerlijk! De lessen zijn afwisselend. De trainers hebben goed oog voor wat iedereen kan, zodat je altijd uitgedaagd wordt het beste uit jezelf te halen op jouw niveau. Om de trainingen heen heerst een fijne huiskamersfeer. De respectvolle betrokkenheid maakt dat je telkens weer wilt komen!

Floor

Zo fijn om te trainen bij Sams Fit, voel me altijd welkom als ik alleen al binnen komt. Het voelt alsof we allemaal familie van elkaar zijn. Ik krijg dan gelijk zin om te sporten, en er word ook goed les gegeven door de trainers. ik zou iedereen aan willen raden om echt een kijkje te nemen en een proefles mee te doen straks op de nieuwe locatie. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in.

Jacqueline

Zeer fijne kickboxschool zeker ook voor kinderen. Niet van die lessen waar de focus ligt op vechten of agressie. Puur focus op de sport en techniek en dat dan op een sociale vriendelijke manier. Ze krijgen les in conditie en techniek afgewisseld met spel. Zeer tevreden.

Judith

Ontzettend fijne sportschool en erg toegankelijk! Het is er altijd netjes en goede attributen maar de trainers maken de sportschool tot een succes! Ga zo door!

Karsten