Skip to main content

groepsles

bokszak- en conditietraining

Met onze bokszak- en conditietraining worden vanuit de kickboks sport verschillende boks- en traptechnieken geoefend op de bokszak. Ook gebruiken we afhankelijk van de groepsgrootte stoot- en trapkussens. In duo vorm aan de bokszak word je door onze trainer uitgedaagd om verschillende stoot- en trapcombinaties uit te voeren. Tussendoor doe je kracht- en conditieoefeningen met als doel je uithoudingsvermogen naar een hoger niveau te tillen. Trainen op de bokszak is je compleet uitleven en je lichaam snel in topvorm krijgen.

Tijdens de bokszaktraining is er geen sprake van fysiek contact.

groepsles

jumping fitness

Jumping Fitness bij Sam’s Fit Gym is een intervaltraining op energieke muziek waarbij je verschillende springbewegingen maakt op een kleine trampoline. Door de elastische vering in de trampoline train je al je spieren, zonder belasting van je gewrichten. Dit zorgt voor een verbeterde balans en coördinatie van het lichaam. Door de combinatie van snelle, sprintachtige en trage sprongen gaat de vetverbranding bij deze work-out als een speer!

Let op: niet geschikt voor zwangere vrouwen en hartpatiënten

groepsles

circuittraining

Circuittraining bij Sam’s Fit Gym is een vorm van krachttraining waarbij met een hoge intensiteit en snelheid getraind wordt. Het is een trainingsmethode om de kracht, flexibiliteit en het uithoudingsvermogen te verbeteren.
Elke circuittraining is compleet anders! Laat je door ons verassen en afmatten door verschillende oefeningen. Van touwtje springen, fietsen, roeien, rennen tot aan krachtoefeningen met kettebells, ropes, dumbells en halterstangen. Elke circuittraining is uitdagend en een volledige work-out.

groepsles

kickboksen jeugd (6-15 jaar)

Voor onze jongste leden in de leeftijdscategorie 6 tot 15 jaar bieden wij kickbokslessen aan. Op een speelse en leerzame manier leren zij discipline en uiteraard de technieken vanuit de kickboks sport. Er wordt gewerkt aan conditie, beheersing, zelfvertrouwen, weerbaarheid en wederzijds respect.
Onderzoeken tonen aan dat een complexe fysieke activiteit, zoals vechtsporten, neurale netwerken in de hersenen versterkt. Dit helpt kinderen met een motorische stoornis, achterstand, in het autistisch spectrum, concentratieproblemen zich te ontwikkelen.

groepsles

kickboksen techniek

De training kickboksen techniek is een intense training waar de focus op de materie van het kickboksen ligt. In duo vorm leer je verschillende technieken aan waarbij je zowel uitdeelt als blokt. De technieken worden gecontroleerd uitgevoerd richting lichaam en hoofd.
Aan het einde van een les is er de mogelijkheid te sparren. Uiteraard gebeurt dit met respect en rekening houdend met het niveau van de tegenstander.

Wij adviseren beginnende kickboksers eerst circa 10 bokszaktrainingen te volgen alvorens zij meedoen aan een techniektraining.

ONS

AANBOD